Farmboy.nl Bloemen planten en tuin informatie

Tuin zwembad winkels

Opzetbaden Tuinzwembaden WinkelsGoedkope zwembaden voor buiten in de tuin online kopen

Met een kinderbadje of babybadje kunnen kleine peuters en kleuters in de zomer al prima uit de voeten. Voor grotere kinderen zijn er de grotere tuinzwembaden die je gemakkelijk in de tuin kunt opzetten. Bestel een goedkoop tuinzwembad online voor de warme hete zomers.

Home > Winkels > Buitenspeelgoed > Zwembaden

Soorten buitenspeelgoed

 

Klimmen & klauteren

 

Rollend materieel

 

Zand & Water

 

Zwembaden

Goedkoop tuinzwembaden bestellen

In een warme zomer is er niets zo leuk als een lekker groot kinderbad of babybadje voor uw kinderen. Lekker spetteren en spatteren met water buiten in de tuin.

 
 

Kinderbadjes / peuterbadjes

Opblaasbare Peuterbadjes KleuterbadjesNiet ieder tuinzwembad is meteen geschikt voor kleine kinderen. Voor de allerkleinsten zijn er hele leuke opblaasbare peuterbadjes en kleuterbadjes.

Wanneer de kleintjes groot genoeg zijn, kan het peuterbadje ingewisseld worden voor een groter opblaasbaar exemplaar of een opzetbad voor op het gazon of terras.

 

Bubbelbaden en whirlpools / Buitenspa's

Opblaasbare Spa Tuin Opblaasbaar Bubbelbad WinkelsMet een opblaasbaar bubbelbad of whirlpool heb je ieder moment van de dag de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen.

 
 

Tuinsauna's / Infrarood cabines

Infrarood Sauna Cabines WinkelsMaak van je eigen tuin je prive kuuroord door er een buitensauna voor in de tuin weg te zetten. Er zijn losse sauna cabine's of comple doe-het-zelf sauna's die je in elkaar kunt zetten.

Mooie sfeervolle houten sauna's of hottubs, waarin je heerlijk kunt relaxen na een dag hard zwoegen.

Tuinieren is inspanning, maar er is ook genoeg ruimte voor ontspanning.

 

Zwembadaccessoires

Voor lang en plezierig gebruik van je zwembad zijn een aantal accessoires noodzakelijk. Een afdekzeil tegen invallende bladeren of vuil bijvoorbeeld, maar ook schoonmaak-hulpmiddelen zorgen voor een prettige zwemervaring.

 
Lente, Voorjaar, Voorjaarstuinen, Lentetuin