Tuininformatie Tuinwinkels Tuinmeubels Tuingereedschap Bloemen Planten TuinTuinposters

Tuinposters Fotodoeken Canvasdoeken Buiten TuinFotodoeken voor buiten in de tuin met voorbedrukte tuindoeken

Bestel een goedkope tuinposter met je eigen foto goedkoop online

Span een mooi fotodoek of tuinposter in uw voor of achtertuin voor een bijzondere sfeer. Bestel tuinposters met allerlei foto's en afbeeldingen goedkoop in de online tuinposter winkels. Goedkope tuin posters voor in de tuin bestel je online. Het zijn weersbestendige posters die tegen regen en het buitenleven kunnen op speciaal canvas doek.

 
Farmboy.nl > Tuinposters
 

Top Tuinwinkels

 

Barbecues

 

Buitenspeelgoed

 

Tuingereedschap

 

Tuinhuisjes

 

Tuinkalender

 

Tuinmeubelen

 

Diversen

 

Bloemen en planten

 
 

Goedkope tuindoek winkels

Canvasdoeken Aluminium BuizenframesEen bestaande tuinposter kopen van een mooi landschap, kasteel of bloemenveld brengt sfeer in je tuin.

Verfraai dat ene saaie wandje met dat unieke doorkijkje of prachtige natuurlandschap.

 

Fotodoeken voor buiten

Heb je zelf een digitale foto genomen die je graag op een canvas doek zou willen laten afdrukken of als poster aan de muur wilt hangen?

Een mooi foto doek buiten siert de tuin op. Buiten een foto op weerbestendig doek kan een kale binnentuin ineens een heel andere sfeer geven. Een foto vergroten op canvas is ook een leuk cadeau idee, net een schilderij in de tuin.

 

Maak tuinposters van je eigen foto's

Je eigen favoriete digitale foto als poster aan de schutting is nog leuker dan een standaard tuinfoto. Laat tuinposters maken van je favoriete foto's.

Kijk bij de volgende sites waar je van je eigen foto's een mooie persoonlijke tuinposter of tuindoek kunt laten maken.

Op deze manier creëer je pas echt een persoonlijke tuinomgeving in je eigen achtertuin.

Een fotodoek op je schutting met je eigen gemaakte tuinposter is een echte blikvanger in de tuin.

 

Verschillende ophangsystemen

Afhankelijk van de inrichting en sfeer van uw tuin en voorkeur voor een ophangsysteem, heeft u de keuze uit verschillende bevestigingsmogelijkheden. Ook wanneer u de tuinposter liever binnen ophangt, kunt u gebruik maken van de verschillende mogelijkheden.

Tuinposter.nl nl biedt de volgende opties

Alleen doek (geen ogen / ringen) Met ophangogen / ringen
Tuinposters Alleen Doek Canvaszeil Tuinposters Ophangogen Zeil met Ringen
   
Met tule Zelfklevend doek
Fotodoeken Tuin Tule Fotodoeken Zelfklevende Folie
   
Tuinhouten frame

Aluminium buizenframe

Canvasdoeken Tuinhouten Frames Canvasdoeken Aluminium Buizenframes
   
Robuust ophangsysteem Bamboe frame
Tuindoeken Robuust Ophangsysteem Tuindoeken Bamboe Frames
   
Steigerhouten lijst Zwevend in tuinhout lijst
Posters voor Buiten Steigerhouten Lijst Posters voor Tuin Zwevend in Tuinhout Lijst

 

 

Tuinposters op aluminium

Tuinposter Foto Aluminium Plaat AfstandshoudersWeersbestendige tuindoeken en canvaszeilen zijn de meest gebruikte materialen om tuinposters op te drukken. Je kunt echter ook foto's direct op aluminium laten printen. Dat geeft een extra bijzonder effect.

 
 

Tuinposters online bestellen

Tuinposters zijn erg verrassend. Tuinposters zijn foto’s van bijvoorbeeld natuurdoorkijkjes, kleurrijke bloemen, maar het kunnen ook kunstfoto's zijn op speciaal fotodoek voor buiten. Deze nieuwe trend in het tuingebeuren is een groot succes!

Tuinposters en tuinfoto's geven een verrassende uitstraling aan de tuin, ze vormen een ware blikvanger. Een stukje tuin-art geeft kleur aan de tuin, ook in de winter. Door de kleurechte en weerbestendige tuinposters zo efficiënt mogelijk te gebruiken kan de tuin er ook groter door lijken.

Kleurecht en weerbestendig
De tuinposters zijn kleurechte, weerbestendige fotodoeken; ze hoeven dus bij een regenbui niet binnengehaald te worden. Ze zijn zelfs afwasbaar. Makkelijk dus, als er opspattend vuil op komt.

Diverse formaten
De tuinposters zijn verkrijgbaar bij Tuinposter.nl in verschillende formaten, bijvoorbeeld op schilderij-formaat, maar ook als grote banieren. Doordat ze ook in grote oplages kunnen worden geleverd, zijn tuinposters geschikt voor zowel particulier als bedrijf.

Uw eigen foto als Tuinposter
Het is ook mogelijk uw eigen tuinfoto op canvas af te laten drukken. Lever deze aan en laat hem als tuinposter afdrukken.

Kies een foto uit de foto-bibliotheek
Maar u kunt ook kiezen uit verschillende fotothema’s. Met tuinposters breng je je ‘eigen’ kunst in de tuin! Daarmee wordt het een verlengstuk van het huis. Er kan gekozen worden uit de ruime verzameling foto’s in de fotogalerie. De foto’s zijn stuk voor stuk gemaakt door topfotografen en zijn onderverdeeld in verschillende categorieën om het zoeken naar een geschikte afbeelding makkelijker te maken. Wat te denken van een uitzicht op een heuvellandschap of strand? Maar een Hollands tulpenveld zal zeker ook niet misstaan...

 

Binnenposters kopen

Heb je zelf een frame of een afdakje waaronder je een leuke poster wilt hangen? Het hoeft geen speciale tuinposter te zijn mits je de poster zelf maar goed beschermt.

Leuke filmposters, muziekposters of posters van bloemen of van je favoriete artiest of beroemdheid kun je bij de volgende posterwinkels online goedkoop kopen in allerlei formaten.

 

Wat is een tuinposter?

Een tuinposter is een afgedrukte foto of andere afbeelding op een canvasdoek dat bestand is tegen weer en wind.

Een leuk cadeautje na een vakantie om je reisgenoten met de mooiste vakantiefoto's te verrassen of om een blinde muur in je tuin te verfraaien.

Tuinposters kunnen op verschillende manieren opgespannen en opgehangen worden. Je kunt vaak kiezen uit de volgende systemen

Onzichtbaar ophangsysteem
Tuinposter.nl maakt gebruik van een uniek onzichtbaar ophangsysteem voor deposters. De tuin posters worden zodanig opgespannen op een frame, dat daardoor alleen het doek zichtbaar is. Het natuurlijke karakter van de tuin gaat hierdoor niet verloren. Tevens geeft de dikte van het frame, waar het doek op is gespannen, een schilderachtig effect. Het ophangmateriaal is uiteraard ook geschikt om buiten neer te hangen.

 
Heeft u tips, informatie of foto's die u middels deze site wilt delen, stuur dan een e-mail naar tips [at] farmboy.nl