Tuininformatie Tuinwinkels Tuinmeubels Tuingereedschap Bloemen Planten TuinTuinhaarden

Goedkope stenen tuinhaarden online kopen

Een tuinhaard in de tuin of op het terras is een echte eyecather en verslaat iedere mobiele barbeque. Met een stenen tuinhaard barbeque kun je lekker buiten koken en heb je een ideaal vuurtjed door middel van de gemetselde schouw. Kijk in de online tuinhaarden winkels voor een goedkope stenen bbq tuinhaard en pakketten van buitenhaarden die je zelf kunt metselen.

 
Farmboy.nl > Barbecues > Tuinhaarden
 

Top Tuinwinkels

 

Barbecues

 

Buitenspeelgoed

 

Tuingereedschap

 

Tuinhuisjes

 

Tuinkalender

 

Tuinmeubelen

 

Diversen

 

Bloemen en planten

 
 

Tuin haarden

 

Tuinschalen / vuurkorven

Naast een tuinhaard is er nog een andere vorm van open vuur in de tuin wat voor enorm veel sfeer zorgt, en dat is de vuurvaste tuinschaal of vuurkorf

 

Tafelhaarden / vuurtafels

TafelhaardLekker natafelen in je loungeset wordt nog leuker met een mooie tafelhaard. Ideaal op gas gestookt geeft een tafelhaard naast warmte een hele intieme sfeer.

 
 

Wat is een tuinhaard barbeque?

Een bbq tuinhaard kun je vergelijken met een open haard. Het is een gemetselde haard voor buiten en heeft vaak een vaste plek in de tuin of op het terras.

Dit in tegenstelling tot een metalen barbeque, die vaak mobiel is en op een ander plek geplaatst kan worden. Een tuinhaard bbq maken kun je zelf.

Je kunt zelf de stenen barbecue of tuinhaard metselen of laten metselen, maar vaak is het een simpel pakket wat je zelf in elkaar kunt zetten met de verschillende losse onderdelen en stenen.

Een tuinhaard als bbq gebruiken is 1 toepassing, maar je kunt er ook gezellig een vuurtje in stoken tijdens de frisse zomeravonden. Kijk voor pakketten van gemetselde buitenhaarden bij de online winkels.

 

Palazzetti Tuinhaarden

Een speciale variant van de buiten barbeque is de tuinhaard van steen. Ook wel openhaarden voor buiten.

Een gemetselde variant van een barbeque, een stenen tuinhaard waarop je ook heerlijk buiten kunt koken op steen.

Nexo tuinhaarden zijn de bekendste open stenen bbq haarden voor buiten in de tuin.

 
Heeft u tips, informatie of foto's die u middels deze site wilt delen, stuur dan een e-mail naar tips [at] farmboy.nl